Question:

sinopsis penuh drama nora elena

by Guest9266  |  8 years, 11 month(s) ago

0 LIKES UnLike

Saya sedang menjalankan beberapa kajian sastera seperti yang dikehendaki oleh program ijazah saya, jadi perlu bantuan. Saya mencari sinopsis lengkap bermain Nora Elena. Saya penyelidikan meluas di internet tetapi semua laman mengandungi pautan untuk memuat turun episod drama. Saya jenis terperangkap kerana saya tidak mempunyai masa untuk menonton semua episod dan kemudian menulis sinopsis itu. Bolehkah seseorang sila membantu saya dengan menyediakan sinopsis cepat daripada bermain Noora Elena? Saya sangat akan menghargai kebimbangan jenis anda! Terima kasih terlebih dahulu!

 Tags: drama, Elena, Nora, penuh, sinopsis

   Report

1 ANSWERS

  1. Guest9292

    Memainkan Nora Elena merupakan adaptasi Suci novel Cinta ditulis oleh Meen Zulekha. Bermain ini ditulis oleh Maizura Mohd Ideris. Ia adalah kisah seorang wanita Nora Elena yang telah dirogol apabila pada usia 15 tahun. Walaupun sukar baginya untuk melupakan peristiwa buruk masa lalu, dia cuba untuk kembali kepada kehidupan normal dan merancang untuk berkahwin Idham. Walau bagaimanapun, keadaan mula berubah selepas mesyuarat Seth Tan.


    Idham kini mahu membatalkan perkahwinan dengan Nora Elena selepas menerima panggilan misteri menerangkan Nora Alina tidak lagi seorang dara. Seth Tan p**a menawarkan Nora untuk menggantikan Idham dengannya. A occurrs konflik yang menyeronokkan selepas Nora Elena dan Seth Tan berkahwin. Nora Elena datang untuk mengetahui Set sebenarnya lelaki yang telah retak 10 tahun lalu. Malangnya pada ketika itu Nora mendapat mengandung Set.


    Dan kemudian keseronokan sebenarnya bermula apabila Nora adalah keliru antara perkara terlalu banyak!

Sign In or Sign Up now to answser this question!

Question Stats

Latest activity: 9 years, 1 month(s) ago.
This question has 1 answers.

BECOME A GUIDE

Share your knowledge and help people by answering questions.
Unanswered Questions